Меню
Профил
Език

За какво служи котешката трева?

Дата: 2016-06-09

Котешка трева под различна форма - в саксия, семена, таблетки

Всеки собственик на котка, особено на по-дългокосместа, е наблюдавал мъчителните спазми на повръщане, с които котките изхвърлят погълнатите топки от косми. В природата котките пасат - те подбират инстинктивно треви, които правят възможно космите да се плъзнат нежно през стомашно-чревния тракт, за да не бъдат изхвърлени обратно навън през устата. Тревите, които котките подбират и изяждат, създават хлъзгава основа, по която космените снопове потеглят ... и излизат естествено заедно с изпражненията. Когато една котка живее вкъщи, тя няма подходящите треви "под ръка", нещо повече - голяма част от писаните и писанковците губят инстинкта си да пасат трева. И започва повръщането ...

Какво да направим и как да помогнем на нашата котка да спре да повръща?

Котешка трева в съд готова за употреба - Vitakraft Cat GrassКотешка трева в саксия

1-ви вариант: Посаждаме котешка трева в саксия - има готови саксийки заедно с почва, в която са приготвени нужните семена, които трябва само да полеете и да изчакате да покълнат и порастат. Можете да видите тук.

 

 

Семена за котешка трева - 50г Vitakraft Cat GrassСемена за котешка трева

2-ри вариант: Купуваме само семенца за котешка трева- има ги в пакетчета и засаждаме в саксия. Трябва обаче да сме си приготвили пръст за засаждане. Можете да видите и тук.

 

 

Котешка трева на таблетки - 85бр Gimpet GrasBitsТаблетка с котешка трева - лакомство

3-ти вариант - най-популярният в момента - даваме таблетка с котешка трева. Това е трева лакомство. Търкулваме по пода, а писаната тича след таблетката, схрусква я и си е поела нужната трева. Това е изобретение на немската фирма Gimborn. Невероятен продукт! Хит на пазара и идеален за котки, които са изгубили инстинкта си да пасат. Можете да видите и тук.

 

 

Малцова паста за котки суперсилна 20г - GimPet Malt-Soft Paste ExtraМалцова паста с фибри

4-ти вариант - за най-упоритите котки, които не приемат нищо освен единствено любимата единствена храна. Е, има и такива. Но и тях фирма Gimborn лесно е надхитрила. Направена е паста - малцова паста с фибри. В тубичка, като паста за зъби. Изстисквате на пръста си, мацвате на козината на твърдоглавеца или инатлийката, а той или тя - понеже са чистници, ще побързат да изближат наглото нещо, което е кацнало върху сияйното им, чисто, изблизано и перфектно телце. Ето ти решение - виж ги тук!

 

 

Цени на доставка

Най-продавани