Меню
Профил
Език
Начало Заявление за достъп до лични данни

Заявление за достъп до лични данни

Заявление за предоставяне на съхранявани данни

Можете да заявите желанието си да Ви предоставим съхраняваните от нас данни по повод отправените от Вас поръчки или по Ваша активна регистрация на сайта ни по един от следните възможни начини:

1. Като заявите в свободен текст, че желаете да Ви предоставим съхраняваните от нас данни по повод отправените от Вас поръчки или по неизтрита от Вас регистрация на един от следните имейл адреси: heiger@mbox.contact.bgsales@heiger.net или office@heiger.net; или на пощенски адрес: За Хайгер ООД, бул. "Руски" 141, Пловдив 4000;

2. Като копирате в имейл адреса си и изпратите до един от следните имейл адреси: heiger@mbox.contact.bgsales@heiger.net или office@heiger.net; или пък ако препишете на лист и изпратите на пощенски адрес: За Хайгер ООД, бул. "Руски" 141, Пловдив 4000  текста, следващ непосредствено под настоящето, като едновременно с това попълните празните полета:

  • До „Хайгер”ООД, бул. „Руски” №141, гр. Пловдив 4000, тел./факс:032/62-64-89; електронна поща: heiger@mbox.contact.bg и/или office@heiger.net и/или  sales@heiger.net
  • Аз потребителят(име или представляващ дружество) _______________________________________________________ с адрес за кореспонденция:_________________________________________________________________________________, с настоящото ви уведомявам, че желая да ме уведомите какви и кои мои лични данни съхранявате при Вас.

 

  • Подпис на потребителя (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия): ________________

 

Дата: ________________________________________

 

3. Като попълните формуляра, който предоставяме по-долу и който можете да изпратите автоматично, активирайки бутон „Изпрати”:

 

Полетата с * са задължителни.
Код за сигурност

Цени на доставка

Най-продавани