Меню
Профил
Език
Начало Марки

Марки

Разгледайте списък с марки продукти, предлагани от онлайн зоомагазин Хайгер ООД

«1»

Vitakraft (Витакрафт) - храна за домашни любимци

За Vitakraft накратко: Витакрафт - страст и съпричастност към домашното животно. Онова, което започнало като дребна търговия преди повече от 180 години близо до Бремен, в Хайлигенроде, се развило до един от най-успешните концерни в бранша за храни за домашни любимци. Както тогава, така и днес, основната линия на предприемаческата философия на предприятието е "От обич". Повече от 2000 служители на компанията по целия свят се грижат за това дневно да могат да бъдат произвеждани и реализирани около 1,2 милиона висококачествени артикула с марката Vitakraft® - за дълъг и здравословен живот живот на домашния любимец. От обич .... Витакрафт Всички служители на Витакрафт влагат огромни усилия и своята висока компетентност за благото на домашните любимци. Тези усилия, обвързани с познанието за нуждите на нашите приятели, осигуряват доверието, което милиони стопани на домашни любимци, засвидетелстват на марката Vitakraft®. При Витакрафт от най-висок приоритет е развитието и производството на иновативни и качествени маркови продукти. Постигаме тази цел като се ползваме от познанието, че огромното разнообразие от естествени ареали на местообитание в течението на милиони години генетично е формирало различни модели на хранене и поведение при животинските видове. Имиджът на Витакрафт като разработчик на качествени, съобразени с животинските видове продукти, се гради на основата на съблюдаването на критериите на тези пъстри, многообразни условия на живот, респ. на опитите на компанията да доближи произвежданите храни възможно най-много до онези, които се явяват естествени за нормалната среда на обитание на любимеца ни. Спазвайки най-новите научни достижения и мениджмънт на качеството, опрян на добрите производствени практики HACCP, Витакрафт развива и произвежда в множество фабрики както в Германия, така и в други държави, висококачествени, иновативни и съобразени с нуждите стоки и асортименти, които са специфично ориентирани към съответната категория животни. Повече от 5000 търговски партньори в над 50 000 търговски обекта по целия свят разполагат с разнообразна гама от Vitakraft® артикули. Милиони стопани могат да бъдат уверени, че винаги и навсякъде ще получат най-доброто за техните домашни любимци - за един живот в отлично здраве и с голяма продължителност.

http://www.vitakraft.com/

140
продукти

Gimborn (Гимборн) - храна за домашни любимци

Нашата цел е хармоничен съвместен живот между човека и животното. От марките GimCat, Biokat’s и GimDog развихме и продължаваме да налагаме три изключително силни марки. И продължаваме да вървим напред като: • използваме достиженията на науката и техниката • непрекъснато оптимизираме продуктите • ангажираме всички целеви групи в политиката на предприятието. Качество, което задължава още от 1855 година! През 1855 аптекарят Хайнрих фон Гимборн основал малка фармацевтична фабрика в Еммерих на Рейн.Неговите продукти се наложили бързо като маркови стоки и това форсирало развитието на предприятието. Едва 100 години по-късно, през 1965 год., Гимборн се превърнал в Гимборн - специалистът на домашните любимци. След поемането на лицензираната марка „Ipevet“ се появили и марките Gimdog - за кучета, Gimpet - за котки и Gimborn - гризачи. През 80-те години последвало създаването на марката за котешки тоалетни - Biokat’s. Историческата сила на предприятието са технологично иновативните продукти. Те се създават и произвеждат предимно в Емерих, Германия. Така, при съвместна работа между университетите и ветеринарната медицина, възникнало първото безлактозно мляко за котки. Гимборн се числи към пионерите и с добавянето на витамини и минерали в снаксовете за четириногите ни приятели. Днес продуктите на Гимборн се разпространяват в повече от 40 страни. Централни пазари за марката са Германия, Нидерландия и Италия. В немските специализирани магазини Гимборн е лидер в много от най-важните сегменти.

http://www.gimborn.eu/en/

179
продукти

Flatazor (Флатазор) - храна за домашни любимци

Духът на Pro-Nutrition Flatazor - едно индивидуално предложение на качество без компромиси! Pro-Nutrition Flatazor залага на своя 50-годишен опит и на своята готовност да внедрява най-новите достижения и тенденции в своите хранителни продукти за кучета и котки. Всички рецепти на Pro-Nutrition Flatazor са създадени така, че да предлагат на кучетата и котките пълноценни, висококачествени и напълно балансирани храни. За целите на последното се използват различни природни съставки, подлежащи на стриктен качествен контрол. Безупречно качество за най-доброто и най-здравословното хранене на кучетата и котките - този безкомпромисен подход е ядрото на фирмената философия на производителя на марката Pro-Nutrition Flatazor. Всички продукти с марката Pro-Nutrition Flatazor са свободни от генномодифицирани организми, добавъчни оцветители и изкуствени антиоксиданти.

http://www.pro-nutrition.flatazor.com/en/

57
продукти

Цени на доставка

Най-продавани