Меню
Профил
Език

НОВО храна за гризачи EMOTION с TriVita Complex

Дата: 2016-05-19

Храна за гризачи EMOTION с TriVita Complex от Vitakraft, Германия

Очаквайте скоро най-новата, подобрена храна за гризачи от Витакрафт - серия EMOTION®, произведена под мотото "ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ"!

EMOTION®-Добра храна за добър живот!

Храна за гризачи EMOTION с TriVita Complex от Vitakraft, ГерманияПотърсете EMOTION® в специализираната магазинна мрежа - зоомагазини, ветеринарни клиники и аптеки!

Марката EMOTION® бележи началото на ново поколение висококачествено хранене за всички гризачи. Иновативният TriVita®-Complex отговаря на всички изисквания за балансирано и здравословно хранене на гризачите.

T r i V i t a® - C O M P L E X - уникалният хранителен комплекс – само от Vitakraft®

Професионално хранене!

Всеки, който иска да предостави на своя домашен любимец правилно професионално хранене, избира EMOTION® с TriVita®-Complex. Комбинацията от 3 основни съставки гарантира всестранно и балансирано хранене.

В крайна сметка това означава, че ние влагаме на 100% всички жизнени и висококачествени хранителни съставки. Само най-доброто! Гарантирано!

1. Пребиотици за добро храносмилане

Пребиотик е термин, който се използва за растителни съставки, напр. инулин, които са несмилаеми фибри. Те стимулират развитието на здравословна чревна флора, което от своя страна укрепва хранителната и имунната системи.

2. Правилно балансиране на аминокиселините

Аминокиселините са изграждащите части на протеините. В правилната комбинация те увеличават хранителната стойност на храната. Протеините съдържат всички жизненоважни аминокиселини, в правилната за животните пропорция.

Комплексът  TriVita® може да бъде открит във всички основни храни и крекери от серията EMOTION® на Vitakraft®.

3. Полезни омега-3 мастни киселини (DHA) за най-висока ефикасност

От гледна точка на химията, Докозахексаеновата киселина (DHA) е една от Омега–3 мастни киселини. Освен всичко друго, тази мастна киселина е и естествена съставка в майчиното мляко на бозайниците.

С включването на DHA от морски водорасли, серията EMOTION съдържа едни от най-ценните и биологично активни Омега–3 мастни киселини, които са жизненоважни за сърцето, мозъка и имунната система.

Избери подходящата храна за гризачи EMOTION от онлайн зоомагазин на Хайгер ООД.

Цени на доставка

Най-продавани