Количка

0 артикула

Недостижимото качество на храните Pro-Nutrition Flatazor

Дата: 2016-05-11

Храна за кучета и котки Pro-Nutrition Flatazor от Sopral, Франция

лого на Pro-Nutrition Flatazor от Sopral, ФранцияМарката Pro-Nutrition Flatazor се произвежда във Франция от предприятието Sopral. Производственият отдел на фирма „Сопрал“ се състои от 50 човека, които са отдадени на целта да произведат най-добрата храна в най-краткото възможно време! Разпределени на две производствени бази, 30 души работят на производствените линии: прием на суровините, производство на храната, опаковане, приготвяне на поръчки и доставка. Останалите от екипа имат поддържащи функции: обслужване, проверка на качеството и т.н.

„Ние трябва да бъдем изключително адаптивни и способни бързо да произведем продукти, които да отговарят на изискванията на клиентите при съблюдаване на нормите за качество, по които сме акредитирани ( ISO 22000, GBPNA, ISO 50001), и разбира се, при спазване на производствената безопасност от всички нас“.

„Сопрал“ има изключително модерна фабрика за производство на продукти за коне и прави значителни инвестиции в инсталациите за производство на храна за домашни любимци. Компанията също така адаптира оперативния си мениджмънт посредством различни инструменти за оптимизация, като например Lean (стегнато производство – то представлява системен набор от инструменти, развивани няколко десетилетия от водещи световни фирми с цел постигане на съвършенство по отношение на ефективност, качество, организираност).

Всеотдайността на цялата компания и отличното изпълнение на производствените дейности осигуряват на нашите клиенти идеално контролирани и отговарящи на изискванията продукти за пълното задоволяване на нуждите на крайните клиенти.

Фокусиране върху качеството, сигурността, проследимостта

„Сопрал“ разработва висококачествени храни, които изискват едновременно знания и умения в производствения процес, но също и отлични познания за суровините и създаването на храните, както и да отговарят на нуждите за добро здравословно състояние на животните. „Сопрал“ предлага изключително надеждни храни (ISO 22000) и пълна проследимост на нейните продукти чрез стриктно спазване на изискванията на HACCP.

За крайните клиенти това означава, че по партидния номер върху всяка опаковка ние можем да открием всички съставки, използвани в производството на нашата храна.

„Сопрал“ също така прилага добрите практики за енергиен мениджмънт (ISO 50001).

Иновации/Селекция на суровините

Един от ключовите фактори за успеха на марките Pro-Nutrition и  Dynavena е хранителното разнообразие. Местоположението на „Сопрал“ в сърцето на заемащата първо място по производство на храни френска област осигурява достъп до първокласни суровини и надеждни източници (на патешка мазнина, ябълков пектин, рибни аутолизати, сьомга и др.). Тези суровини, които са с произход от сертифицирани доставчици (по отношение намален риск от замърсяване на храната, договорни обвързаности и т.н.), са обект на строг контрол. За крайния продукт това означава постоянно качество и стабилност във формулата на нашите продукти, гаранция за по-висока хранителна стойност.

Разгледайте всички продукти от серията Pro-Nutrition Flatazor.

Цени на доставка