Количка

0 артикула
Начало Нови продукти за Вас

Нови продукти за Вас

Канарчетата - малките певци с голям глас

На Канарските острови – родината на канарчетата, птичките се хранят със семена от много видове растения. Хранителната програма на Витакрафт е специално ориентирана към специфичните изисквания на канарчетата и е предпоставка за дълъг и здравословен живот на птичките.

Прочети още →

Vitakraft Меню за таралеж, 600 г

Vitakraft Меню за таралежиVitakraft Меню за таралеж, 600 г

Менюто за таралежи на Vitakraft e пълноценна храна за таралежи, която съдържа над 70% протеини от животински произход спрямо общото съдържание на протеини и е с допълнително съдържание на вкусни брашнени червеи, а също и с важни витамини и минерали. Рецептата е без добавена захар или сол. Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и подобрители на вкуса. Менюто гарантира здравословното хранене на таралежите и също повишава шансовете за оцеляване на такива с отслабен организъм. Използването му в хранилките за таралежи в дивата природа помага за тяхното оцеляване.

Прочети още →

Саламените пръчици за коте на Gimborn

Gimborn GimCat SticksСаламените пръчици за коте на Gimborn

Лакомства с богато съдържание на месо - 90%, и витамини. БЕЗ зърнени продукти!

Осигурете изключително вкусно изживяване на котето си със саламените пръчици на Gimborn - GimCat Sticks. Те са с високо месно съдържание (90% за 3 от вкусовете) и витамини, а също и БЕЗ зърнени продукти. Може да избирате от 4 невероятни вкуса.

Прочети още →

GimDog Fruity Menu - хапка любов и за дребните породи кучета

GimDog Fruity Menu - вкусни консерви за дребни породи кучета

В светлината на прожекторите са кученцата от дребни породи (от 1 до 10 кг). Тези малки топки радост са вдъхновили специалистите от Gimborn да създадат серията GimDog Fruity Menu в 2 основни разновидности - рагу и пастет, и 9 превъзходни вкуса.

Прочети още →

GimCat Superfood DUO-Sticks - саламените пръчици за коте от ново поколение

GimCat Superfood DUO-Sticks саламени пръчици за коте

В синхрон с последните тенденции в храненето на домашните любимци и в отговор на все по-засиленото търсене на здравословни храни, Gimborn предлага на Вашето внимание саламените пръчици за коте GimCat Superfood Duo-Sticks, които са идеалната комбинация от месо и здравословна суперхрана.

Прочети още →

Опитахте ли новите ни супер консерви GimCat Superfood ShinyCat Duo?

Gimborn SuperFood GimCat ShinyCat Duo

"Човек е това, което яде."

А котето?

Искате да осигурите на домашния си любимец същото качество и вкус, които търсите и за себе си? - Дайте му да опита от новите консерви на Gimborn - GimCat Superfood ShinyCat Duo.

Прочети още →

Запознайте се с новата серия Суперхрани (Superfood) на Gimborn

Gimborn SuperFood GimCat ShinyCat Duo

Чудите се какво представляват суперхраните?

Суперхраните са функционални храни* като плодове, зеленчуци, билки и ядки, които имат забележително висока концентрация на хранителни вещества. Те са натурални, а не продукт на индустриално производство, имат положителен ефект върху целия организъм и допринасят за доброто му състояние като цяло.

Прочети още →

Кокали от пресована кожа, вързани

Vitakraft Вързани кокали за кучеНово за Вашето куче от Vitakraft!!!

Приятната зъбна профилактика за Вашия домашен любимец

Кокал, ама вързан! Вързан, ама кокал! Приятно разнообразие в гамата продукти за зъбна профилактика. Тези самостоятелни хранителни продукти за кучета са чудесно забавление за животното и тренировка за дъвкателната му мускулатура.

Прочети още →

Твърди наденички за дъвкане за куче

Твърди наденички за дъвкане за куче

Ново на пазара от Vitakraft!!!

Приятната зъбна профилактика за Вашия домашен любимец

Поглезете любимото си куче с твърди наденички за дъвкане на Vitakraft - идеалната добавка към основната храна за деня. Освен моментите на близост, които Ви осигурява, снаксът е полезен и за заздравяване на дъвкателната мускулатура.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»