Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Канарчетата - малките певци с голям глас

Канарчетата - малките певци с голям глас

Канарчетата - малките певци с голям глас

На Канарските острови – родината на канарчетата, птичките се хранят със семена от много видове растения. Също така те могат да избират от прясна зеленина, билки, плодове и горски плодове. По тази причина храненето на птичките трябва да следва разнообразието на природния модел. Хранителната програма на Витакрафт е специално ориентирана към специфичните изисквания на канарчетата и е предпоставка за дълъг и здравословен живот на птичките.

Основната храна, например Меню с мед за канарчета®, задоволява главните нужди на птичките от хранителни вещества.

Вкусните Крекери® се използват за разнообразие в храненето и с тях канарчетата се трудят сами за храната си, както в природата. Това е добро средство против скука и животните имат отлично занимание. Кълването на твърдите крекери осигурява също важната грижа за човката. Те са добър помощник и при опитомяването и аклиматизацията на птичките.

Здравословното лакомство Vita Nature® - натурално просо подпомага естественото поведение на птичката да къса семена от натурално просо.

Добавките към храненето като Перли или Vita Fit® Pro-Feda се използват за подсилване на организма и за покриване на специални нужди, например при растежа, след боледуване, при особено активни животни, по време на бременност и т.н.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани