Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Често задавани въпроси за Pro Nutrition Flatazor PureLife (част 3)

Често задавани въпроси за Pro Nutrition Flatazor PureLife (част 3)

Храните PureLife Pro Nutrition Flatazor

 

11. В серията PureLife няма продукт Puppy Mini. Какво предлага серията за кутрета от дребни породи?

- Продуктът PureLife Puppy e подходящ за кутрета от всички породи и покрива всички техни нужди. За целта размерът на гранулите е специално съобразен. Отчетен е фактът, че мястото на регалите в магазините е ограничено и по тази причина е необходимо да се предложи ограничена като видове линия от продукти.

 

12. Кучетата винаги са били хранени с храни, съдържащи зърнени култури. Възможно ли е преминаването към храна без съдържание на зърнени култури да причини някакави дефицити в организма?

- Не, ние имаме наблюдения от опита и от успеха на Prestige Sensible Salmon cereal free.

 

13. Какво прави продуктите от линията PureLife толкова вкусни и неустоими за кучетата?

- Те съдържат чернодробни хидролизати и хидролизати от вътрешности, които осигуряват и гарантират високите вкусови качества на продуктите. Хидролизатите/автолизатите имат много ниско молекулно тегло и това ги прави много лесно смилаеми и усвоими. Автолизатите от рибни протеини осигуряват също и омега 3. Тези продукти не трябва да се бъркат с хидролизирани животински протеини, които се добиват от несмилаеми компоненти (пера, клюнове, нокти, копита). Те се трансформират в смилаеми посредством готварски или химически процеси. Такива продукти не се използват при производството на Pro Nutrition Flatazor.

 

14. Може ли да открием глутен, освен този, който се съдържа в зърнените храни?

- Не, глутенът винаги идва от зърнените храни. Също така той се използва чист в някои храни, което означава, че тези храни съдържат зърнени продукти.

 

15. Какво е обяснението за високата продажна цена?

- Продажната цена е по-висока, отколкото на другите хранителни линии, заради цената на източниците на нишесте (тапиока, картофи) и заради цените на плодовете и зеленчуците.

 

16. Каква е разликата между продуктова линия PureLife и Protect? По-добри ли са продуктите от продуктова линия Protect?

- Protect е линия от продукти, които са „хранителен” отговор на най-често срещаните патологични състояния при домашните любимци. PureLife няма подобна цел. В този смисъл продуктите от линията PureLife не са по-добри или по-малко добри, а са различни.

 


 

Често задавани въпроси за Pro Nutrition Flatazor PureLife (част 1)

Често задавани въпроси за Pro Nutrition Flatazor PureLife (част 2)

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани