Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Често задавани въпроси за Pro Nutrition Flatazor PureLife (част 3)

Често задавани въпроси за Pro Nutrition Flatazor PureLife (част 3)

Храните PureLife Pro Nutrition Flatazor

 

11. В серията PureLife няма продукт Puppy Mini. Какво предлага серията за кутрета от дребни породи?

- Продуктът PureLife Puppy e подходящ за кутрета от всички породи и покрива всички техни нужди. За целта размерът на гранулите е специално съобразен. Отчетен е фактът, че мястото на регалите в магазините е ограничено и по тази причина е необходимо да се предложи ограничена като видове линия от продукти.

 

12. Кучетата винаги са били хранени с храни, съдържащи зърнени култури. Възможно ли е преминаването към храна без съдържание на зърнени култури да причини някакави дефицити в организма?

- Не, ние имаме наблюдения от опита и от успеха на Prestige Sensible Salmon cereal free.

 

13. Какво прави продуктите от линията PureLife толкова вкусни и неустоими за кучетата?

- Те съдържат чернодробни хидролизати и хидролизати от вътрешности, които осигуряват и гарантират високите вкусови качества на продуктите. Хидролизатите/автолизатите имат много ниско молекулно тегло и това ги прави много лесно смилаеми и усвоими. Автолизатите от рибни протеини осигуряват също и омега 3. Тези продукти не трябва да се бъркат с хидролизирани животински протеини, които се добиват от несмилаеми компоненти (пера, клюнове, нокти, копита). Те се трансформират в смилаеми посредством готварски или химически процеси. Такива продукти не се използват при производството на Pro Nutrition Flatazor.

 

14. Може ли да открием глутен, освен този, който се съдържа в зърнените храни?

- Не, глутенът винаги идва от зърнените храни. Също така той се използва чист в някои храни, което означава, че тези храни съдържат зърнени продукти.

 

15. Какво е обяснението за високата продажна цена?

- Продажната цена е по-висока, отколкото на другите хранителни линии, заради цената на източниците на нишесте (тапиока, картофи) и заради цените на плодовете и зеленчуците.

 

16. Каква е разликата между продуктова линия PureLife и Protect? По-добри ли са продуктите от продуктова линия Protect?

- Protect е линия от продукти, които са „хранителен” отговор на най-често срещаните патологични състояния при домашните любимци. PureLife няма подобна цел. В този смисъл продуктите от линията PureLife не са по-добри или по-малко добри, а са различни.

 


 

Често задавани въпроси за Pro Nutrition Flatazor PureLife (част 1)

Често задавани въпроси за Pro Nutrition Flatazor PureLife (част 2)

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани