Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Здравословна храна за кучета PureLife Pro-Nutrition Flatazor

Здравословна храна за кучета PureLife Pro-Nutrition Flatazor

Pro-Nutrition Flatazor Pure Life

 

Специалистите по хранене във френската фабрика Sopral, разположена в небезизвестната област Бретан, в близост до брега на океана, подбраха за Вашите четириноги приятели онези продукти, които ги правят щастливи и които те биха включили в менюто си, ако можеха да го съставят сами.

Така беше създадена новата продуктова линия от храни за кучета: PureLife на Pro-Nutrition Flatazor! Без зърнени съставки, без глутен, без оцветители и с 85% животински протеин. Тя съдържа много месо! Цели 85% животински протеин вместо традиционно влаганите житни изделия.

PureLife е цяла гама, но всеки един продукт съдържа неизменно всички онези витамини, влакнини и антиоксиданти, от които всяко куче се нуждае, за да се чувства здраво и в кондиция. Пребиотичното действие на вложените старателно подбрани плодове и зеленчуци, чрез съдържащите се в тях фруктоолигозахариди, подобряват чревната микрофлора и внасят в организма на четириногите ни приятели естествени антиоксиданти, които укрепват имунитета и общото благосъстояние.

И не на последно място - храните са вкусни и възбуждащи апетита. Те са пълноценни и хранителни, съдържат есенциалните мастни киселини: Омега 3 и Омега 6, аминокиселини и биопептиди като ленено семе, масло от рапица и др. Да им е сладко на кучетата вече не само във Франция! В България храните са на склад, а вече дори и в някои магазини. Новата линия е налична и на нашата страница в раздел сухи храни за кучета, PureLife.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани