Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Храна за домашни любимци Pro-Nutrition Flatazor с ненадминато качество

Храна за домашни любимци Pro-Nutrition Flatazor с ненадминато качество

Храна за домашни любимци Pro-Nutrition Flatazor

Храна за домашни любимци PRO-NUTRITION FLATAZORХраните с френската марка PRO-NUTRITION Flatazor се радват на изключително добър прием от кучетата и котките, защото освен всичко останало - са и изключително вкусни! Отделно от това техните рецепти носят здраве, пълен стомах и радост при всяко хранене на нашите четириноги любимци.

Марката PRO-NUTRITION FLATAZOR се произвежда във Франция от предприятието Sopral. Производственият отдел на фирма „Сопрал“ се състои от 50 човека, които са отдадени на целта да произведат най-добрата храна в най-краткото възможно време!

„Ние трябва да бъдем изключително адаптивни и способни бързо да произведем продукти, които да отговарят на изискванията на клиентите при съблюдаване на нормите за качество, по които сме акредитирани ( ISO 22000, GBPNA, ISO 50001).

„Сопрал“ има изключително модерна фабрика за производство на продукти за храна за домашни любимци и прави значителни инвестиции в тях.

Всеотдайността на цялата компания и отличното изпълнение на производствените дейности осигуряват на нашите клиенти идеално контролирани и отговарящи на изискванията продукти за пълното задоволяване на нуждите и вкусовите очаквания на нашите четириноги приятели. Фокусиране върху качеството и вкуса, сигурността, проследимостта

„Сопрал“ разработва висококачествени храни, които изискват едновременно знания и умения в рецептурите, производствения процес, но също и отлични познания за суровините и създаването на храните, както и да отговарят на нуждите за добро здравословно състояние на животните. „Сопрал“ предлага изключително надеждни храни (ISO 22000) и пълна проследимост на нейните продукти чрез стриктно спазване на изискванията на HACCP.

За крайните клиенти това означава, че по партидния номер върху всяка опаковка ние можем да открием всички съставки, използвани в производството на нашата храна.

„Сопрал“ също така прилага добрите практики за енергиен мениджмънт (ISO 50001).

Иновации. Селекция на суровините

Един от ключовите фактори за успеха на марките Pro Nutrition и Dynavena е хранителното разнообразие. Местоположението на „Сопрал“ в сърцето на заемащата първо място по производство на храни френска област осигурява достъп до първокласни суровини и надеждни източници (на патешка мазнина, ябълков пектин, рибни аутолизати, сьомга и др.). Тези суровини, които са с произход от сертифицирани доставчици (по отношение намален риск от замърсяване на храната, договорни обвързаности и т.н.), са обект на строг контрол. За крайния продукт това означава постоянно качество и стабилност във формулата на нашите продукти, гаранция за по-висока хранителна стойност.

От особена важност е и изключително добре формираният вкус, на който не може да устои нито едно куче или котка. Не подминавайте храните с тази марка. Те ще надминат очакванията ви! 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани