Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

PROTECT DOG OBESITE - Ветеринарна диета за пълноценно хранене при затлъстяване и захарен диабет на базата на лечебната сила на растенията.

PROTECT DOG OBESITE - Ветеринарна диета за пълноценно хранене при затлъстяване и захарен диабет на базата на лечебната сила на растенията.

Protect Dod Obesity – Ветеринарна диета за пълноценно хранене при затлъстяване и захарен диабет на базата на лечебната сила на растенията.

НИСКОКАЛОРИЧНИ И ГАРАНТИРАНО СИТИ

Тази храна покрива всички хранителни нужди на вашето куче с наднормено тегло. Тя е разработена и за управление на храненето при захарен диабет. Съставът храната се основава на полезното действие на растенията.

Сладки картофи (с нисък гликемичен индекс), L-карнитин, кокосово масло за загуба на мазнини при запазване на мускулната маса.

Хипокалорична формула (2885 ккал/кг), високо съдържание на протеини, фибри от псилиум, фибри от бакла за еквивалентен обем на дажбата и намаляване на чувството за глад.

Артишок, семена от чиа, растителен въглен за оптимален храносмилателен комфорт и добро здраве на черния дроб.

Гранулите PROTECT OBESITY DOG са разработени така, че да позволят на кучетата с наднормено тегло да възвърнат оптималното си тегло и да живеят в добро здраве.

Основните предимства на тези гранули са:

Високо съдържание на белтъчини от животински произход и ниско съдържание на въглехидрати, за да се подпомогне редовното намаляване на теглото при запазване на мускулната маса.

Ниско съдържание на мазнини и следователно на калории, за да се подпомогне загубата на тегло.

Високо съдържание на протеини и фибри, които помагат за намаляване на чувството на глад между храненията.

Повече фибри, за да се подпомогне контролът на кръвната захар през деня

Намалено съдържание на нишесте и съставки с нисък гликемичен индекс (сладки картофи) за контролиране на постпрандиалната хипергликемия при кучета с диабет.

Прием на L-карнитин, кокосово масло и семена от чиа за насърчаване на използването на резервните мазнини при поддържане на чиста (мускулна) маса.

Високи вкусови качества, необходими за поддържане на апетита на вашия домашен любимец.

Диетата с PROTECT OBESITY DOG може да се прилага за поддържане на постигнатото оптимално тегло и за избягване на йо-йо ефекта. Необходимо е редовно проследяване при ветеринарния лекар, за да се адаптира дажбата на вашия спътник към загубата на тегло и здравословното му състояние.

Кучето се счита с наднормено тегло, когато надвишава оптималното си тегло с 15 до 20 %. В този случай е невъзможно да усетите ребрата му през козината и кожата, когато прекарате ръка през гърдите му. Когато го гледате в профил, ръстът му не е изразен. Няколко фактора могат да влияят върху покачването или загубата на тегло: раса, генетично наследство, възраст, пол, начин на живот, диета и кастрация. Затлъстяването увеличава риска от заболявания (остеоартрит, непоносимост към физически упражнения, дерматит, тумори на гърдата и т.н.). То оказва отрицателно въздействие върху общото благосъстояние на вашето куче и значително намалява продължителността на живота му.

За да помогнете на кучето си да влезе отново във форма, препоръчваме ви храната PROTECT DOG OBESITE.

Тези диетични гранули са специално разработени, за да помагат на кучетата:

  1. За да отслабнат (ниска енергийна плътност, високо съдържание на протеини)
  2. За да поддържат оптимална мускулна маса (високо съдържание на протеини)
  3. За да бъдат под контрол нивата на кръвната захар през деня и по този начин да се подпомогне действието на медикаментозното лечение (чрез намалено съдържание на нишесте и високо съдържание на фибри).
  4. Да получат усещане за ситост и добър храносмилателен комфорт (високо съдържание на фибри от псилиум (индийски живовляк) и бакла).
  5. За да се подпомогне дейността на черния дроб (екстракти от артишок, розмарин).

Успешната загуба на тегло за вашето куче зависи от

  • от избора на храна,
  • от спазването на препоръчителната дажба (претегляне на количеството храна, което трябва да се разпредели, и избягване на лакомствата),
  • от физическите упражнения. Увеличете времето за игра и разходките.
  • от мотивацията на собственика.

Препоръчваме ви да се консултирате с вашия ветеринарен лекар за повече информация относно най-подходящата диета за вашето куче и неговото здравословно състояние.

Използване на храната за кучета Protect Obesity:

  • При Затлъстяване
  • При Захарен диабет    
  • При Излишно тегло     

Ползите от съставките, които съставляват храната за кучета Protect DOG Obesity&

РАСТЕНИЯ -> СВОЙСТВА -> ЗАТЛЪСТЯВАНЕ

Псилиум - Желиращ ефект на хранителния болус       

Артишок - Защита на черния дроб       

Розмарин - Антиоксидант        

Ефект от Чия върху кожата и козината - Ограничаване на нивата на триглицеридите              

Ябълка - Антиоксидант              

Лен - Ефект върху кожата и кзината    

Кокос - Улеснено усвояване на мазнините      

ФОРМУЛА

ПРОИЗВЕДЕНО ВЪВ ФРАНЦИЯ - 100%

% ЖИВОТИНСКИ ПРОТЕИН В ОБЩИЯ СУРОВ ПРОТЕИН - 79%

% СЪСТАВКИ С ФРЕНСКИ ПРОИЗХОД - 64.26%

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани