Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Противодействие на целогодишното линеене при птиците

Противодействие на целогодишното линеене при птиците

Mauserhilfer VitakraftХранителни вещества срещу целогодишното линеене при птиците

Птиците в клетка и в домашни условия често линеят целогодишно, а така също изпитват и недостиг от някои хранителни съставки - разнообразни биологичноактивни вещества, които иначе биха намирали в природата. Едни от тях стимулират растежа на оперението и перообразуването, други са важни за добрата и ярка пигментация на оперението, трети стимулират говора или пеенето, четвърти набавят йод, пети укрепват общото състояние или просто добавят витамини, минерали, микроелементи, пчелен мед.

Хранителни добавки срещу целогодишното линеене при птиците

Витакрафт от години предлагат на пазара описаните хранителни добавки. Те са изработени чрез старателно наблюдение върху поведението на птиците, подбора на семената, с които те се хранят естествено, анализ на влиянието на всяка от съставките върху състоянието на птицата и експериментално хранене. Резултатите са чудесни.

На българския пазар описаните хранителни добавки са известни като "перли" и могат да съдържат разнообразни полезни хранителни вещества за нашите птици: с мед, за общо укрепване, с йод, с рибено масло, за говор; за оперение, за общо укрепване, за песен

Най-силен и мощен в действието си е течният препарат Pro Feda.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани