Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

НАЙ-ПРОДАВАНА храна за кучета Prestige Adult 15+3kg

НАЙ-ПРОДАВАНА храна за кучета Prestige Adult 15+3kg

Prestige Adult 15+3kgPrestige Adult 15 kg

Вземете 3 kg безплатно и контейнер към Prestige Adult 15 kg - най-продаваната храна на Pro-Nutrition Flatazor в България!

Prestige Adult 15 kg e най-продаваната храна на Pro-Nutrition Flatazor в България, тъй като е предназначена за порасналите кучета от всички породи. Пригодна е за всички породи и раси, поради специфичната си форма, а е така предпочитана поради невероятния й вкус и акцептантност.

Съдържа коктейл от аминокиселини, витамини и микроелементи, извлечени от риби от северните морета, хранещи се с планктон. Всички храни на Pro-Nutrition Flatazor съдържат този коктейл, който е основната им отлика от останалите продукти за кучета, където съставката е синтезирана изкуствено.

Коктейлът от аминокиселини, витамини и микроелементи, извлечени от риби от северните морета, хранещи се с планктон, води до много по-добра усвояемост на храните, както и до положително въздействие върху здравето на кожата и красотата и блясъка на космената покривка, укрепва дейността на храносмилателния тракт и действа благотворно и балансиращо върху работата му.

Prestige Adult е идеалната ежедневна храна, с която всяко куче се чувства добре нахранено и в кондиция. 

 

Pro-Nutrition Flatazor - френско качество без компромиси!

Pro-Nutrition Flatazor е продукт на френската компания Sopral. Предприятието произвежда храна за кучета и храна за котки над 50 години. За целта се използва изключително модерна технология, прилага се безкомпромисен контрол на качеството и се влагат най-подходящите хранителни компоненти и съставки при стриктно съблюдаване на хранителните рецепти на водещи експерти в бранша и след лабораторни анализи на ефекта от произведените храни при експериментално хранене на домашните любимци.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани