Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

С крекер на Vitakraft превръщаме клетката в дом!

С крекер на Vitakraft превръщаме клетката в дом!

Крекер на Vitakraft Как да да си добият храната сами, да са сити и доволни, а времето да минава неусетно?

Да превърнем клетката от затвор в дом - с Крекер!

Какво имаме предвид?

Разнообразие и активност за животните в клетка! Крекерът отдавна не е лакомство - той е основна храна!

Основателят на Витакрафт започнал бизнеса си като любител-фотограф. На птици. С фотографии на красивите и волни летящи създания. Постепенно разработил и гама от храни за тях, като подбирал съставките от естествените им ареали на местообитание. С това храните на Витакрафт са уникални и до днес - и за птици, и за гризачи - съставките на храната се подбират такива, каквито се в родината на животните, с много старание и много ангажираност.

Нещо повече, с годините грижата и любовта на г-н Вюрман - създателят на Vitakraft, еволюирали в призвание. Той пожелал и успял в стремежа си да направи живота на питомците ни прекрасен дори в домашни условия - дори, когато тези животни са затворени в клетка. За целта им потърсил занимание, което да бъде и забавление, но и да ги изхранва при това... Намерил го!

Всеки от нас знае, че нашият живот е запълнен от труд и кратки моменти на хранене и почивка. За да бъде пълноценен един любимец в клетка, той трябва да може да прави именно това. Да добива прехраната си, както в природата - с усилие и труд, кълвейки или гризейки, зрънце по зрънце, от твърда дървена пръчица, да се бори за всяко семенце и плод, здраво прикрепени с мед и трислойно изпечени върху подходяща дървена основа и твърди, твърди, твърди ..., с което да изпилява зъбите си или да работи с клюна си и да се поддържа в добра "работна" форма. С естественото си занимание - с кълване или гризане. Каква любов!

Хем труд, хем времето минава неусетно, а в малката устичка на нашето мъниче се топи невероятният вкус на изобретението на Витакрафт - КРЕКЕРЪТ. Оригиналният крекер е иновация и патент на Vitakraft.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани