Меню
Профил
Език

Защо да предпочетем храна за кучета с марката Pro-Nutrition Flatazor

Дата: 2016-06-15

Лого на Pro-Nutrition Flatazor, Франция

Ежедневна и специализирана храна за кучета от Франция - Pro-Nutrition Flatazor

Храната на вашето куче е водеща за доброто му здраве, дълголетие и жизненост, а нейният вкус – за щастливият му ден!

Какви са предимставата на храната за кучета Pro-Nutrition Flatazor и защо да изберем именно тях за храна на любимеца ни?

Всички кучешки храни Pro-Nutrition Flatazor съдържат:

  1. Биологичният комплекс "Органолизати" е уникален за продуктите на Pro-Nutrition Flatazor. Той съдържа естествени биологични морски комплекси, които са крайно необходими за балансираното хранене на вашето куче и неговото благосъстояние. Това са различни аминокиселини, Омега-3, витамини и антиоксиданти, които оказват благоприятен ефект за постигане на здрава и естествено красива кожа и козина стимулират жизнеността и укрепват имунитета подпомагат растежа на чревната флора за по-добро храносмилане.
  2. Естествени антиоксиданти - храните на Pro-Nutrition Flatazor съдържат ябълков пектин, богат на голямо количество полифеноли - естествени антиоксиданти с 4 пъти по-силно действие от витамин С и 5 пъти по-силно действие от витамин Е. Полифенолите оказват положително влияние върху минерализацията на костите и предпазват телесните клетки. Наред с това ябълковият пектин се възприема добре от организма и е подходящ помощник при проблемно храносмилане и улеснява отделянето на хранителни остатъци от храносмилателния тракт.
  3. Улеснено храносмилане - съдържащите се в продуктите на Pro-Nutrition Flatazor фрукто-олигозахариди са пребиотици, които посредством стимулиране растежа на полезни бактерии в чревната флора (бифидус-бактерии, лакто-бацили), намаляват патогенните бактерии в храносмилателната система. Те също така намаляват неприятната миризма на екскрементите и предотвратяват храносмилателни проблеми.
  4. Ленено семе - богато е на Омега-3 и етерични мастни киселини, които поддържат еластични всички мембрани в организма и имат противовъзпалително и подобряващо движението на кръвта действие.
  5. На последно място, на не и последно като значение – храните Pro-Nutrition имат страхотен вкус, на който никое куче няма да устои;
  6. Гарантирано качество – технологията на производство е сертифицирана по водещите международни и европейски стандарти, контролът е фокусиран върху всяка едно от фазите на производство и е безкомпромисен. Изходните суровини са добити от най-плодородната и естествено богата област на Франция и са щадящо и внимателно преработени.
  7. Непрекъснати лабораторни проучвания – качеството и влиянието на храните Pro-Nutrition се следи чрез лабораторни проби от тестово хранени животни, чиито показатели се следят с оглед оптимизиране на съставките и пропорциите;
  8. Рецептите се съставят от екип от експерти, които следят не само за повишаването на стандарта и качеството на разработените марки, но и непрекъснато развиват нови, които да бъдат в унисон с научните достижения в хранителните концепции.

Нашата гама от храна за кучета с марката Pro-Nutrition Flatazor можете да видите тук:

Цени на доставка

Най-продавани