Меню
Профил
Език

Как да храним кастрираните кучета и кучетата с наднормено тегло

Дата: 2016-06-13

Специализирана храна Prestige Light & Sterilised на Pro Nutrition Flatazor, Франция

храна за кучета с наднормено теглоPrestige Light & Sterilised на Pro Nutrition FlatazorСлед кастрация или при повишено тегло, кучето има нужда от съответната храна. Необходима е редукция на енергийната стойност, да се увеличи делът на влакнините, така че храната да създаде необходимия обем в стомаха, но да подтисне глада и така да се постигне намаляване на вече наднорменото тегло и предотвратяване на затлъстяването при кастрираните кучета. 

Специализираната храна на Prestige Light & Sterilised на Pro Nutrition Flatazor е създадена именно за тази група кучета. Високото съдържание на влакнини в тази нискокалорична рецепта редуцира нивото на калории и едновременно поддържа съответен обем на хранителната дажба. Комплексът фрукто-олигозахариди и специалното съотношение между разтворими (ябълков пектин и сърцевина от цвекло) и неразтворими влакнини (от бобови растения) улесняват храносмилателната дейност. Вложената бирена мая пък облекчава храносмилането.

Органолизатите, които са главна съставка в храните Pro-Nutrition Flatazor са натурални биологични морски комплекси, които са основни за доброто състояние на вашето куче - съдържат аминокиселини, омега 3, витамини и антиоксиданти - всички те с благотворен ефект! Така, кучето придобива естествено красива и блестяща козина, жизненост и по-силен имунитет, подобрение на чревната флора.

 

 

 

Цени на доставка

Най-продавани