Меню
Профил
Език

Учудващо нараства продажбата на храната за кастрирани кучета Light and Sterilised 15+3 кг гратис на Pro-Nutrition Flatazor

Дата: 2016-06-08

Храна за кастрирани кучета и кучета с наднормено тегло - Light&Sterilised на Pro-Nutrition Flatazor

Храна за кастрирани кучета с наднормено тегло - 15кг Flatazor Prestige Light&Sterilised

Надяваме се и стискаме палци процесът на отговорно отношение към предотвратяването на растежа на популацията от бездомни домашни кучета да продължи!

Все повече стопани купуват по-леката и диетична храна за кастрирани кучета и кучета с наднормено тегло. Искрено се надяваме, че повишеното й потребление не е резултат от повсеместно затлъстяване на кучетата в градски условия, а е отговор на повишената съзнателност на собствениците на най-добрия приятел на човека, които кастрират животните си, за да не изхвърлят после малките им на улицата.

Надяваме се също така, че знаете, че за кастрираните котки и кучета, както и на тези със склонност към наднормено тегло, качеството на храната е от съществено значение, а също така и количеството на съдържащия се в нея протеин и мазнини. Знаем, че кастрацията на животните, които не отглеждаме за поколение, предпазва от редица заболявания и намалява поведенческите проблеми. Храненето и комфорта на животните след това обаче е от съществено значение. За да не измъчваме кучетата с рязко намаляване на дневната дажба, е от съществено значение да даваме подходящата храна. С Light&Sterilised 15kg на Pro-Nutrition Flatazor това е напълно постижимо. Храната много често е с 3 кг гратис към основните 15 кг, а по съотношение: цена - качество "Light&Sterilised" на Pro-Nutrition Flatazor е без конкуренция.

Цени на доставка

Най-продавани