Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

ХРАНИТЕ PROTECT - ВИДОВЕ и ПОЛЗИ

ХРАНИТЕ PROTECT - ВИДОВЕ и ПОЛЗИ
ХРАНИТЕ PROTECT на PRO-NUTRITION - регистрирани фитотерапевтични храни за кучета и котки със специфични хранителни потребности като:
затлъстяване и захарен диабет (гаратират засищане на глада при запазване на обема на дажбите и чудесен вкус PROTECT OBESITE);
при храносмилателни проблеми - PROTECT DIGEST;
при кожни проблеми при кучетата - PROTECT DERMATO;
при кожни проблеми и храносмилателни разстройства при котките PROTECT CAT DIGEST;
PROTECT URINARY - за котки с уринарни проблеми;
PROTECT OSTEO - за кучета с остоартритни проблеми и за облекчаване на болката;
PROTECT SENIOR - мощно оръжие в борбата с възрастовите заболявания и неразположения посредством богат арсенал от билкови съставки, както и при кучета с перманентни страдания.
Информирайте се за PROTECT!
Природата е най-добрият ни съюзник в борбата с болестите. Отчитайки този факт, специалистите на Pro-nutrition Flatazor използват разнообразен микс от лечебни растения ????????????във всички рецепти на храните от линията Pro-nutrition Flatazor PROTECT. Сертифицирани като диетични продукти съгласно изискванията на Наредба 2020/34 на Европейския съюз.
PROTECT е пълна гама от диетични храни, създадени да въздействат върху здравословните проблеми на кучета и котки ????????.
Главен приоритет са също вкусовите качества, които да гарантират удоволствие при всяко хранене и да допринесат за доброто общо състояние на домашните любимци.
???? Диетични храни PROTECT за кучета включват:
✔️PROTECT Digest - с ниско съдържание на мазнини, в подкрепа на липидния метаболизъм
✔️PROTECT Senior+ - подкрепа на сърдечната функция и за по-добра подвижност при възрастните кучета, предпазва при прекомерна загуба на козина
✔️PROTECT Osteo - подкрепа за костно-ставната система
✔️PROTECT Obesite - нискокалорична храна за намаляване на прекомерното тегло, при захарен диабет
✔️PROTECT Dermato - подкрепа на функцията на кожата при дерматози и прекомерна загуба на козина
✔️PROTECT Urinary - превенция срещу оксалатни камъни, намаляване на рецидивиращото образуване на струвитни камъни.
 
???? Диетичните храни PROTECT за котки включват:
✔️PROTECT Digest - хипоалергенна храна, подкрепа на функцията на кожата при дерматози и прекомерна загуба на козина.
✔️PROTECT Urinary - превенция срещу струвитни камъни, комфорт за отделителната система, намаляване образуването на оксалатни камъни.
✔️PROTECT Obesite - ниска калоричност и засищане на глада, намаляване на наднорменото тегло, регулиране на доставката на глюкоза (захарен диабет).
✔️PROTECT Care 8+ - подпомагане функцията на бъбреците в случай на хронична бъбречна недостатъчност, подпомагане на метаболизма на ставите при остеоартроза. Тази храна е също подходяща при хранително възстановяване или възстановяване от заболяване, подкрепа на сърдечната функция при хронична сърдечна недостатъчност, подкрепа на функцията на кожата при дерматози и прекомерна загуба на козина.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани