Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

PURE LIFE CAT - ПЕРФЕКТНАТА ХРАНА ЗА ИСТИНСКАТА ПРИРОДА НА КОТКИТЕ. БЕЗ ЗЪРНО. С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЖИВОТИНСКИ ПРОТЕИН. С ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ВКУС. ПРОИЗВЕДЕНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ

PURE LIFE CAT - ПЕРФЕКТНАТА ХРАНА ЗА ИСТИНСКАТА ПРИРОДА НА КОТКИТЕ. БЕЗ ЗЪРНО. С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЖИВОТИНСКИ ПРОТЕИН. С ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ВКУС. ПРОИЗВЕДЕНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ

Лятото на 2024 година е преломно за серията храни за котки и кучета Pure Life. Те не само получават нов облик и ребрандирана рециклируема опаковка. Храните са още по-надеждни, още по-вкусни, още по-близко до модерните хранителни планове, основани на последните научни достижения в храненето на домашните любимци. Все още на нашия сайт ние съвместяваме старите храни, като постепенно навлизат и новите аналози. Гордеем се изключително много с продуктова линия Pure Life - перфектно адаптирана към истинската природа на животните! Можете да разгледате продуктите ТУК

 

Повече за концепцията прочетете по-долу.

 

 

Pro-Nutrition, за да предоставите на Вашия скъп домашен любимец грижата, която заслужава!

В  Pro-Nutrition ние твърдо вярваме, че с помощта на котките ние се чувстваме по-добре и по-щастливи всеки ден.  Нашата мисия е да Ви помогнем в грижите Ви за Вашия домашен любимец на всеки етап от неговия живот, за да можете да отговорите подобаващо на огромната любов, с която Ви дарява.

Френски експертни познания в храненето от 1965.

Експерт в областта на храненето от 1965 г., производителят на храните Pro-Nutrition Pure Life е сплотена, ориентирана към хората френска компания. Проектира и произвежда 100% от продуктите си в собствена фабрика в Бретан, а суровините доставя основно от западна Франция.

Pure Life, храна за домашни любимци с високо качество, приготвена с природни съставки.  За да запази Вашето котка щастлива и силна!

Pro-Nutrition Pure Life е линия от храни за домашни любимци без зърнени култури (grain-free), приготвени с натурални съставки. Рецептите на Pure Life, изготвени от ветеринари, са съобразени с хранителните потребности на Вашата котка, за да бъдете уверени, че тя ще остане щастлива и здрава.

Ползите от хранителния режим, базиран на „grain-free“ рецепти (рецепти без зърнени култури)

Храните без зърнени култури наподобяват най-близко естествения хранителен режим на котката. Те съответстват на нейната месоядна природа, което подкрепя доброто храносмилане.

Добре балансиран хранителен режим

Pure Life предлага изключително апетитни рецепти, проектирани да предоставят максимален храносмилателен комфорт и правилен баланс на базови хранителни вещества, за да подкрепят здравето на уринарния тракт на Вашия любимец. Чрез балансирано доставяне на влакнини, карнитин и грижливо подбрана пропорция протеини/калоричност храната посреща специфичните хранителни нужди на порасналите кастрирани или вече не отглеждащи потомство твърде възрастни котки, за да запази тяхното оптимално тегло и да поддържа мускулната им маса без пристъпи на глад.   

Ограничаване на въздействието върху природната среда

Производителят на храните Pro-Nutrition Pure Life осъзнава въздействието си върху природната среда и внимателно следи качеството и произхода на суровините, които влага. Рецептите са базирани основно на френски съставки**, а храните за кучета и котки се произвеждат в собствена фабрика в областта Бретан, Франция. Опаковките са от еднокомпонентен материал и са рециклируеми.

Съставки с естествен произход и без ГМО

Гранулите от линията Pure Life съдържат естествени съставки и съставки без ГМО като плодове и зеленчуци, които доставят базови хранителни вещества и поддържат Вашата котка здрава. Всички рецепти съдържат природни антиоксиданти и са без оцветители, консерванти и изкуствени овкусители.

Без глутен и зърно

Рецептите са без зърно и без глутен, предпоставка за отлична храносмилателна поносимост. Подходящи са за котки с чувствителност, която се свързва с наличието на зърнени култури в храната.

Високо съдържание на протеини с животински произход

Котките са хищници и се нуждаят от хранителен режим, богат на животински протеин. Рецептите от линията Pure Life съдържат високи нива на протеин, минимално 85% от които са с животински произход.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани