Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Храна за котки CROCKTAIL на Pro-Nutrition Flatazor

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

CROCKTAIL на Pro-Nutrition FlatazorСупер качество от Pro-Nutrition Flatazor, произведено във Франция специално за Вашата котка, предлагаме в разновидностите по-долу:

I. CROCKTAIL ADULT МЕНЮ - CROCKTAIL Adult Multicroquettes

Храна за пораснали котки, придирчиви към храната и предпочитащи различни вкусове. Предотвратява образуване на камъни в бъбреците. Другите ценни съставки виж по-долу!

II. CROCKTAIL ADULT ПИЛЕ - CROCKTAIL INDOOR adult

Храна за пораснали котки, предпочитащи птиче месо - CROCKTAIL INDOOR Adult съдържа: 20% птиче месо (пилешко, патешко, пуешко). За пораснали котки, гледани в затворени помещения.

Контрол върху формирането на топки от косми в стомаха - наличието на пшеничен малц в съчетание с растителните екстракти и подходящото количествено съотношение на сурови фибри ограничават формирането на топки от косми при котките.

Контрол на РН стойностите на урината- съдържанието на минерали е ограничено, за да се осигурят нива на pH, които намаляват риска от образуването на камъни в бъбреците.

Другите ценни съставки виж по-долу!

III. CROCKTAIL ADULT РИБА - CROCKTAIL BEAUTY adult

Храна за котки, предпочитащи вкуса на риба. 

CROCKTAIL BEAUTY Adult съдържа: Риба от северно море, богата на етерични мастни киселини: за бляскава козина; за здрава и естествено красива кожа и козина.

Другите ценни съставки виж по-долу!

IV. CROCKTAIL SENSITIVE - CROCKTAIL Sensitive

За капризни или чувствителни котки и/или с тенденция за храносмилателни разстройства, кожни или бъбречни проблеми.

Използваните в храната растения – мечо грозде, пирен и канадска злолетница имат позитивно фитотерапевтично действие и предпазват от проблеми при уриниране. Контрол на РН стойностите на урината. Предотвратява образуване на камъни в бъбреците.

Хипоалергенните съставки, отсъствието на соя и пшеница, както и добавените ориз и тапиока, спомагат за безпроблемно храносмилане.

Другите ценни съставки виж по-долу!

V. CROCKTAIL STERILISED&LIGHT - CROCKTAIL Sterilised and/or Light

Храна за кастрирани котки и/или котки, предразположени към наднормено тегло. Увеличено съдържание на влакнини за да се постигне редуциране на наднорменото тегло.

Оптимално равновесие между метионин и протеини, както и комбинацията натрий-калций, предотвратяващи образуването на камъни в пикочния мехур. Предотвратява образуване на камъни в бъбреците.

Другите ценни съставки виж по-долу!

VI. CROCKTAIL SENIOR

Храна за котки над 8 год.възраст. 

 

Всички ЦЕННИ съставки на храните за котки Crocktail Pro-Nutrition Flatazor:

  1. Органолизати - Натурален морски комплекс, подходящ за регулиране теглото на котето и за доброто му състояние. Той осигурява на организма необходимите му аминокиселини и Омега 3. Витамините, както и натуралните антиоксиданти осигуряват: - Здрава кожа и красива козина - Виталитет и устойчивост - Подобряване на чревната флора за добро храносмилане.
  2. Фрукто-олигозахариди – са пребиотици, редуциращи патогенните бактерии в храносмилателните органи и в същото време възбуждащи развитието на бифидус-бактерии и лакто-бацили. Те намаляват неприятната миризма на екскрементите и предотвратяват храносмилателни проблеми.
  3. Влакнини от ябълка: Съдържат полифеноли, т.е. антиоксиданти, 4 пъти по-силни като действие от витамин С и 5 пъти по-силни от витамин Е. Имат позитивно действие върху минералите в костната система. Ябълковият пектин се възприема добре от организма и е подходящ помощник при проблемно храносмилане, улеснява отделянето на камъни от бъбреците.
  4. Ленено семе: Съдържа в голяма степен Омега 3 и етерични мастни киселини, поддържащи еластични всички мембрани в организма, имащи противовъзпалително действие и подобряващи движението на кръвта.
  5. Контрол на РН стойностите на урината. Съдържат в голяма степен Омега 3 и етерични мастни киселини, поддържащи еластични всички мембрани в организма, имащи противовъзпалително действие и подобряващи движението на кръвта.
  6. YUCCA: растение, редуциращо миризмата и предпазва от бактериални зарази.

 

Храните за котки не съдържат ГМО!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани