Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Prestige Sensible Salmon Pro-Nutrition Flatazor - хипоалергенна храна за кучета със сьомга

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Prestige Sensible Salmon Pro-Nutrition FlatazorВече над 20 години марката Флатазор е на българския пазар. Днес тя е позната вече като Про-Нутришън Флатазор или само Про-Нутришън.

Храните са ненадминато апетитни. Те са повече от вкусни, защото са възбуждащи и дъхави. И знаете ли какво - прекрасният им аромат на истински привлекателна храна идва от вложените в нея съставки, а не е просто заблуждаващата миризма на добре подбрани овкусители. Храните Флатазор са вкусни и истински полезни. Те са създадени с огромна грижа и отговорност! Такава, каквото французите полагат и за собственото си хранене, благодарение на което са едни от шампионите по дълголетие сред нациите.

И така, към нашите чудесни френски храни с марката Про-Нутришъв Флатазор! За ежедневните нужди на здравите кучета - търсете линията "PRESTIGE", за кучетата с проблеми - ще намерите "PROTECT", а за тези, които бихме искали да храним здравословно, защото това е нашият избор или е продиктувано от някакъв проблем - имаме гамата PURE LIFE

Всички тези храни са невероятни и като изпълнение и вложени продукти, но и като вкус! Все пак няма нито човек, нито куче, което да не желае да изпитва удоволствие от храненето. Да не говорим, че в повечето случаи се храним повече заради удоволствието, а не толкова от истински глад. Още по-чудесно е, когато успеем да съчетаем и двете - да се храним, за да се заситим, но и да се нахраним така, че да можем да възкликнем накрая: "Е, беше повече от вкусно!" Ние се радваме, когато видим доволните кучета, хранени с Про Нутришън. На тях им личи отдалече, че приемат храна, която е пълноценна и богата - козината им е лъскава, очите блестят, дъхът е свеж и приятен.

Едни от най-вкусните рецепти в света са дело на специалистите, изготвили продуктите на Про-Нутришън. Доверете им се! А ако знаете колко апетитна е Престиж Сенсибъл със сьомга. Днес наблюдавахме един изстрадал аляски маламут, който от месеци не приема нищо извън храната, която е в чинията на неговата спасителка, защото е стресиран, изстрадал и уплашен. Откакто го познаваме, му носим какво ли не. На тази храна обаче, дори депресията не можа да устои. Усетило уханието й, животинчето подскочи и затърси ...Бяхме толкова щастливи - първо, заради алясеца, но после .. дойде и удоволствието, че за пореден път храната ни се доказа!

Браво Про-Нутришън Флатазор! Тази марка никога не ни е подвеле, нито нас, нито нашите клиенти!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Цени на доставка

Най-продавани