Меню
Профил
Език

За насипната храна за птици

Дата: 2016-05-12

Насипна храна за птици и гризачи Menu от Vitakraft, Германия

За да бъде домашният ни любимец в добро здраве и кондиция, трябва да знаем с какво и как да го храним, но също така трябва да мислим и в какво е опакована храната му, когато пазаруваме.

Насипна храна за птици и гризачи

В световен мащаб тенденцията да се купува насипна храна намалява през последните години. Все повече фирми, включително и „Витакрафт“ (Vitakraft),  избягват да произвеждат храните си в чували, пригодни за насипна продажба. Това е така, защото веднъж отворена, храната лесно и бързо започва да губи от своите качества. Не е изключено дори да се зарази и с паразити, невидими за човешкото око, но опасни за здравето и живота на нашия питомец. Лишаваме се и от възможността за активен контрол върху остатъчния срок на годност, както и от информация за точните съставки, производителя, трайността и конкретните животински видове, за които храната е предназначена. Съществува риск от смесване на различни партиди, продукти на  различни производители с различни цени, съставки и срокове на годност. Нещо повече - цената невинаги е по-изгодна.

Водени от любовта си към домашните любимци, Vitakraft подбират и влагат в своите „менюта” най-подходящите суровини и продукти. Съдържанието в опаковките е обезпрашено, обезпаразитено и опаковано посредством технологии, които предпазват храната от появата на паразити. Опаковките, които правят възможен подобен тип съхранение, се наричат aroma fresh bags и освен че не допускат развитието и проникването на паразити и вредители, те запазват свежестта, вкуса и аромата на продуктите, без да е необходимо добавянето на консерванти и овкусители.

Нека помним тази информация, когато пазаруваме, за да направим най-добрия избор за нашия домашен любимец!

Разгледайте продуктите на Vitakraft тук.

Цени на доставка

Най-продавани